https://mobirise.com/

CLOUDPOS HORECA
CATERING GKS

De configuratie hier voorgesteld is geschikt voor catering bedrijven en traiteurs.
De manier van werken is zeer specifiek: een cateraar maakt offertes voor de feesten, facturen (en eventueel creditnota's). Er wordt eigenlijk niet met een 'kassa' zoals in een restaurant gewerkt. Toch is deze activiteit ook GKS plichtig en dient er met een Fiscale Data Module gewerkt te worden. Om die reden bieden wij Cloudpos Horeca Catering Gks aan

CLOUD POS HORECA CATERING GKS

Intuïtief Geregistreerd Kassa Systeem speciaal voor catering, traiteur en feestzalen.
Werkt op zowat elke laptop of pc. (Met een recente versie van Windows OS, Windows 7, Windows 8, Windows 10) 
Werkt met iPad®, Android® & Windows® tablets voor orderopname of als keukendisplay.
Werkt met iPhone® en Android® smartphones voor orderopname.

Eenvoudig beheer van uw horeca zaak via de cloud.
Een webpanel met alle mogelijkheden die nodig zijn om uw zaak te optimaliseren en te maximaliseren.

GKS

Offertes maken, Facturen maken, Creditnota's maken; die opgeslagen worden in de Fiscale Data Module, De Zwarte Doos™. Vanop elk toestel dat u wilt, via het webpanel in de Cloud. Efficiënt. 

KLANTEN DATABASE

Hou snel en gemakkelijk een klantendatabase bij, zowel van bedrijven als particuliere klanten waarvoor u offertes maakt en waaraan u factureert. KBO integratie: u vult BTW nummer in, correct bedrijfsgegevens worden uit KBO aangevuld. 

PRODUCT DATABASE

Een product database voor horeca producten met hun verschillende BTW tarieven. Eenvoudig en snel te beheren via het webpanel. Indien gewenst kunnen barcodes worden gegenereerd en kan er met product nummering gewerkt worden.

API

Eenvoudige en snelle integratie via onze API maakt het mogelijk om met tal van andere apps die u gebruikt te integreren. Het contactformulier van uw website bijvoorbeeld. Uw productiebeheer pakket. Bvb: Exact Online waar reeds gecertificeerde integratie mee is. 

E-MAIL 

Verstuur vanuit de applicatie e-mail naar uw klanten. Offertes, facturen, creditnota's, ... en volg op of uw klant deze geopend heeft.
Verstuur ook gepersonaliseerde nieuwsbrieven naar uw klanten en bouw zo een sterkere relatie op met uw klanten. 

U KAN UITBREIDEN

U kan op elk moment verder uitbreiden met eigen Cloudpos™ modules en met apps van derden die reeds geïntegreerd zijn. Voorbeelden: Kassa, Online Order™ (webshop, QR code scannen en menukaart krijgen om te bestellen), Reservatie module voor tafels, zalen, materiaal, enz.

CLOUDPOS GKS

TE WERKEN

Een moderne, innovatieve oplossing voor traiteur en catering waarmee iedereen direct aan de slag kan. In één oogopslag is alles duidelijk. Als GKS met 'zwarte doos' of zonder. GKS Certificatie: BDCC002.

DE

-

CATERING GKS

Wilt u vrijblijvend meer informatie? Neem gerust contact met ons op.