Mobirise

RETAIL

Lourense biedt u de retail oplossingen aan om uw retailzaak te versterken. De technologie van de toekomst kan u nu inzetten om uw retailzaak nog succesvoller uit te bouwen.

Deze webpagina geeft een overzicht van oplossingen die u kan benutten om uw retail zaak te versterken.

Voel u vrij om contact met ons op te nemen. Vul het formulier hiernaast in, of bel: +32 50 950 951.

RETAIL

retail oplossingen om uw zaak te versterken

B2C MARKETING
VOOR RETAIL

Marketing is een van de belangrijkste hefbomen om een retail zaak te groeien.
Marketing technologie kan een grote sprong vooruit betekenen voor uw zaak bij het winnen van nieuwe klanten.
Lourense® biedt tal van marketing apps waarmee u snel aan de slag kan. Waarmee u en uw medewerkers  méér klanten kunnen winnen.
Apps voor communicatie via email, sms, briefpost en sociale media. Marketing automatisering door te werken met pagina's die speciaal worden ontwikkeld. Leadpagina's om leads te genereren, om abonnee's te registreren, ... .  Landingspagina's ... Event pagina's ...

CRM | LOYALTY
VOOR RETAIL

Uw klanten … In essentie draait alles om uw klanten. Uw klanten die vaak terugkomen. Uw klanten die veel besteden. Uw klanten die uw zaak doen floreren. Uw klanten die kennissen, vrienden, familie, relaties enthousiast maken over uw organisatie. Uw klanten die u constant dreigt te verliezen; aan bestaande en nieuwe concurrentie, wegenwerken, crisis, aanslagen, ander werk, gewijzigde gezinssituatie, …). Het is belangrijk om uw klanten te kennen en om met uw klanten te kunnen commuceren via meerdere kanalen als ze wegblijven uit uw zaak. Ontdek daarom dit unieke B2C CRM dat u ook B2B2C kan inzetten. 

GAMIFICATION
VOOR RETAIL

Gamification is naast marketing misschien wel de belangrijkste hefboom om uw zaak haar resultaten te optimaliseren en te maximaliseren.
Gamification is gebruik maken van spel technieken om mensen hun natuurlijk verlangen naar ontdekking, grenzen verleggen, competitie, winnen, status, het gevoel van bij een groep te behoren, te stimuleren en als hefboom te gebruiken voor groei.
Deze hefboom kan ingezet worden bij marketing, crm en  hrm om nog betere resultaten te bereiken. 
Lourense biedt verscheidene concepten, design, software apps en integratie. 

POS | KASSA'S
VOOR RETAIL

Point-of-Sale software en hardware oplossingen voor alle facetten van b2b2c interactie. Natuurlijk bieden we kassa's en alle toebehoren zoals printers, scanners en weegschalen aan. Retail kassa oplossingen en self-scan kiosken, met tal van integraties, via de cloud.
Daarnaast bieden we Electronic Shelf Labeling (ESL); dit zijn digitale prijsetiketten die draadloos aangestuurd worden vanuit een webpanel. Wanneer een prijs wijzigt in de kassa, is deze enkele seconden later ook gewijzigd op het shelflabel in de winkel. Tal van formaten. Dit bespaart enorm veel manuren en het verhoogt de marges.

BETAAL APPS
VOOR RETAIL

Nieuwe technologie biedt nieuwe mogelijkheden, juist ook op het vlak van apps om de consument toe te laten om met z'n smartphone of smartwatch te betalen.
Bovendien zijn deze betaal apps goedkoper en veiliger, voor alle betrokkenen.  Cash, betaalkaarten, kredietkaarten, ze kosten zowel de klant als u heel veel geld. Betalen met de smartphone is goedkoper dan enig ander betaalmiddel en het is veiliger. Ook NFC betalingen via de smartphone zijn mogelijk. 
We bieden oplossingen voor zowel B2B als B2C. We geven gratis en vrijblijvend een demo. Ontdek alle mogelijkheden nu. 

HRM
VOOR RETAIL

Human Resource Management vormt de kern van operationele optimalisatie. Innovatieve technolgie kan hierbij het grote verschil maken. Dit op tal van vlakken: personeelsbeheer, personeel plannen, communicatie met het personeel,  tijdsregistratie, prestatie registratie; omgaan met afwezigheden, ziekte, verlof, vakantie; beheer van personeel hun verzekeringen, onkosten, bedrijfswagens die deel uit maken van de verloning, maaltijdcheques, enz.
Ook het beheren, plannen, communiceren en opvolgen van vormingen bij medewerkers wordt sterk geautomatiseerd. Ontdek deze oplossingen.

BOEKHOUDING | ERP
VOOR RETAIL

Ook op het vlak van boekhouding zijn er technologische innovaties om uw zaak te optimaliseren. Van het verwerken van administratie tot het snel kunnen nemen van beslissingen op basis van verkregen inzichten, op elk vlak is er grote vooruitgang. Grotere zekerheid, snellere verwerking en opvolging, betere inzichten die leiden tot de juiste beslissingen en gemoedsrust. 

TOEGANGSVEILIGHEID
VOOR RETAIL

Toegangscontrole en toegangsbeheer wordt steeds belangrijker. Ken uw bezoekers. Weet wie er op het terrein is, wie er zich waar bevind. Beheer toegang van bezoekers op een zo veilig mogelijke manier. Met apps die vlot werken en een positieve ervaring betekenen voor bezoekers. Apps die er tegelijkertijd voor zorgen dat u uw bezoekers kent en beheert, op elk moment, overal. 

SENSORING
VOOR RETAIL

Sensoren in combinatie met apps en de cloud zijn belangrijke instrumenten om automatisch en realtime correcte en vaak vitale informatie te verzamelen, te verwerken, te analyseren en tot tal van resultaten te komen. Meten: temperatuur vochtigheid, , energiebeheer, ... Tellen: passanten, bezoekers, kopers, ... Monitoren: HD-beveiligings camera's en apps.

B.-G.I.S. INVENTORY
VOOR RETAIL

Weet op elk moment waar alles zich bevind en hoe het beweegt. Traceer alles. Uw wagenpark. Uw materieel. Uw materiaal. Uw producten. Uw goederen. Combineer geografische informatie met zakelijke data zoals de door-stroom-ketting, stock-verplaatsingen, levenscyclus management en rotatie-snelheid. Automatische tracering en rapportage op het juiste tijdstip. 

B.I. ANALYTICS
VOOR RETAIL

Business Intelligence toepassingen zijn belangrijkte tools voor wie met data aan de slag wil. Of het nu gaat om 'small data' of 'big data', business intelligence analytics apps helpen om antwoorden te vinden op vele vragen, gevonden in de vele data. Hierdoor kunnen financiële beslissingen op elk vlak met een grotere zekerheid genomen worden wat beter is voor iedereen.

IT PRODUCTEN
VOOR RETAIL

Hardware, verkoop, installatie, support en service. Computers: kassa pc''s,  panel pc's, voertuig pc's. FDM (Zwarte doos).  Digital Signage: kiosk oplossingen, media schermen en video walls zowel indoor als outdoor, ESL. Weeg-oplossingen: weegschalen, weegkassa's, basculles, ... . Printers. Scanners. RFID oplossingen. eID readers. Fingerprint readers. Sensoren. HD-Camera's. 

EVOLUTIE

Elke app is op zich uniek en bijzonder innovatief. Ontwikkeld met de nieuwste technologie en doordachte functionaliteit om uw zaak te versterken; om uw zaak een technologische voorsprong te geven.
Bedrijven met een technologische voorsprong realiseren betere zakelijke resultaten. 

OPLOSSINGEN

MODULAIR

Elke app kan op zichzelf werken, onafhankelijk van bestaande, overige software oplossingen. Aanvullend. Versterkend. Met zeer hoog rendement. 

GEINTEGREERD

Alle apps werken geïntegreerd samen als één krachtig platform. Er zijn API's beschikbaar om vlotte integratie met externe software en hardware mogelijk te maken. 

WIJ HOUDEN VAN SAMEN WERKEN

Niet enkel de innovatieve apps werken samen met bestaande software en hardware.

Wij als mensen werken ook graag samen met mensen. 

Zowel uw mensen als deze van anderen bedrijven. 

Ook andere IT bedrijven. 

Dit om steeds tot de beste oplossingen te komen voor u. Wij geloven dat mensen het verschil maken; met innovatieve technologie voor nog betere resultaten..

ENKELE RETAIL REFERENTIES

Retailbedrijven met een technologische voorsprong realiseren betere zakelijke resultaten.

 GARANTIE

Garantie:

Heldere communicatie

Garantie:

Duidelijke afspraken

Garantie:

Top technische know-how

Garantie:

Beste prijs

Garantie:

Binnen budget

Garantie:

Tijdig opgeleverd

Garantie:

Vrijheid om te combineren.

Garantie: 

Vrij om op elk moment te stoppen.

Garantie: 

Vrij om te stoppen zonder kosten.

CONTACT

Interesse? Neem contact op. Via dit formulier, of bel: +32 50 950 951