https://mobirise.com/

ZORG

Informatie Technologie Oplossingen

Rust- & verzorgingsinstellingen, ziekenhuizen, thuiszorg,
ook babysit diensten, poetsdiensten, was- en strijkdiensten, tuin & huis onderhoud, …

Zorg strekt verder ... 

WAT?

B2B2C OPLOSSINGEN

PUBLIC RELATIONS

PR is een van de belangrijkste hefbomen voor een organisatie.
Communicatie technologie kan een groot verschil maken om uw zorg kwaliteiten te communiceren.
Lourense® biedt tal van communicatie apps waarmee u snel aan de slag kan. Waarmee u en uw medewerkers  méér klanten kunnen winnen.
Apps voor communicatie via email, sms, briefpost en sociale media Automatisering door te werken met leadpagina's om mensen die nog geen klant zijn en die zoeken naar specifieke informatie zo snel en zo efficiënt mogelijk te helpen.

CRM

Uw klanten … In essentie draait alles om uw klanten. Uw klanten die vaak terugkomen. Uw klanten die veel besteden. Uw klanten die uw zaak doen floreren. Uw klanten die kennissen, vrienden, familie, relaties enthousiast maken over uw organisatie. Uw klanten die u constant dreigt te verliezen; aan bestaande en nieuwe concurrentie, wegenwerken, crisis, aanslagen, ander werk, gewijzigde gezinssituatie, …). Het is belangrijk om uw klanten te kennen en om met je klanten te kunnen commuceren via meerdere kanalen als ze wegblijven uit uw zaak. Ontdek daarom deze unieke apps. 

GAMIFICATION

Gamification is misschien wel de belangrijkste hefboom om uw zorg organisatie haar resultaten te optimaliseren en te maximaliseren. Gamification is gebruik maken van spel technieken om mensen hun natuurlijk verlangen naar ontdekking, grenzen verleggen, competitie, winnen, status, het gevoel van bij een groep te behoren, te stimuleren en als hefboom te gebruiken voor groei. Deze hefboom kan ingezet worden in tal van domeinen, zoals crm, hrm, patientenzorg, ... . Dit om nog betere resultaten te bereiken. Lourense biedt verscheidene concepten, design, software apps en integratie. 

POS | KASSA'S

Point-of-Sale software en hardware oplossingen voor alle facetten van b2b2c interactie. Natuurlijk bieden we kassa's en alle toebehoren zoals printers, scanners en weegschalen aan. Zowel GKS gecertificeerde horeca kassa's als retail kassa oplossingen.
Daarnaast bieden we Electronic Shelf Labeling (ESL); dit zijn digitale labels die draadloos aangestuurd worden.. Deze technologie wordt ook ingezet in zorg gebouwen, bijvoorbeeld aan de deur van kamers en artsen kabinetten. Deze schermen kunnen ook QR codes, barcodes en NFC bevatten.

BETAAL APPS

Nieuwe technologie biedt nieuwe mogelijkheden, juist ook op het vlak van apps om de consument toe te laten om met z'n smartphone of smartwatch te betalen.
Bovendien zijn deze betaal apps goedkoper en veiliger, voor alle betrokkenen.  Cash, betaalkaarten, kredietkaarten, ze kosten zowel de klant als u heel veel geld. Betalen met de smartphone of -watch is goedkoper dan enig ander betaalmiddel en het is veiliger. 
We bieden oplossingen voor zowel B2B als B2C. We geven gratis en vrijblijvend een demo. Ontdek alle mogelijkheden nu. 

HRM

Human Resource Management vormt de kern van operationele optimalisatie. Innovatieve technolgie kan hierbij het grote verschil maken. Dit op tal van vlakken: personeelsbeheer, personeel plannen, communicatie met het personeel,  tijdsregistratie, prestatie registratie; omgaan met afwezigheden, ziekte, verlof, vakantie; beheer van personeel hun verzekeringen, onkosten, bedrijfswagens die deel uit maken van de verloning, maaltijdcheques, enz.
Ook specifieke oplossingen voor de zorg, zowel voor ziekenhuizen, rvt's, als voor thuiszorg organisaties met mobiele medewerkers.

BOEKHOUDING

Ook op het vlak van boekhouding zijn er technologische innovaties om uw zaak te optimaliseren. Van het verwerken van administratie tot het snel kunnen nemen van beslissingen op basis van verkregen inzichten, op elk vlak is er grote vooruitgang. Grotere zekerheid, snellere verwerking en opvolging, betere inzichten die leiden tot de juiste beslissingen en gemoedsrust. 

TOEGANGSVEILIGHEID

Toegangscontrole en toegangsbeheer wordt steeds belangrijker. Ken je bezoekers. Weet wie er op het terrein is, wie er zich waar bevind. Beheer toegang van bezoekers op een zo veilig mogelijke manier. Met apps die vlot werken en een positieve ervaring betekenen voor bezoekers. Apps die er tegelijkertijd voor zorgen dat u uw bezoekers kent en beheert, op elk moment, overal. 

SENSORING

Sensoren in combinatie met apps en de cloud zijn belangrijke instrumenten om automatisch en realtime correcte en vaak vitale informatie te verzamelen, te verwerken, te analyseren en tot tal van resultaten te komen. Meten: temperatuur vochtigheid, , energiebeheer, ... Tellen: passanten, bezoekers, kopers, ... Monitoren: HD-beveiligings camera's en apps.

B.-G.I.S. INVENTORY

Weet op elk moment waar alles zich bevind en hoe het beweegt. Traceer alles. Uw wagenpark. Uw materieel. Uw materiaal. Uw producten. Uw goederen. Combineer geografische informatie met zakelijke data zoals de door-stroom-ketting, stock-verplaatsingen, levenscyclus management en rotatie-snelheid. Automatische tracering en rapportage op het juiste tijdstip. 

B.I. ANALYTICS

Business Intelligence toepassingen zijn belangrijkte tools voor wie met data aan de slag wil. Of het nu gaat om 'small data' of 'big data', business intelligence analytics apps helpen om antwoorden te vinden op vele vragen, gevonden in de vele data. Hierdoor kunnen financiële beslissingen op elk vlak met een grotere zekerheid genomen worden wat beter is voor iedereen.

IT PRODUCTEN

Hardware, verkoop, installatie, support en service. Computers: kassa pc''s,  panel pc's, voertuig pc's. FDM (Zwarte doos).  Digital Signage: kiosk oplossingen, media schermen en video walls zowel indoor als outdoor, ESL. Weeg-oplossingen: weegschalen, weegkassa's, basculles, ... . Printers. Scanners. RFID oplossingen. eID readers. Fingerprint readers. Sensoren. HD-Camera's. 

OPLOSSINGEN

MODULAIR

Elke app kan op zichzelf werken, onafhankelijk van bestaande, overige software oplossingen. Aanvullend. Versterkend. Met zeer hoog rendement. 

GEINTEGREERD

Alle apps werken geïntegreerd samen als één krachtig platform. Er zijn API's beschikbaar om vlotte integratie met externe software en hardware mogelijk te maken. 

WIJ HOUDEN VAN SAMEN WERKEN

Niet enkel de innovatieve apps werken samen met bestaande software en hardware.

Wij als mensen werken ook graag samen met mensen. 

Zowel uw mensen als deze van anderen bedrijven. 

Ook andere IT bedrijven. 

Dit om steeds tot de beste oplossingen te komen voor u. Wij geloven dat mensen het verschil maken; met innovatieve technologie voor nog betere resultaten..

 GARANTIE

Garantie:

Heldere communicatie

Garantie:

Duidelijke afspraken

Garantie:

Top technische know-how

Garantie:

Beste prijs

Garantie:

Binnen budget

Garantie:

Tijdig opgeleverd

Garantie:

Vrijheid om te combineren.

Garantie: 

Vrij om op elk moment te stoppen.

Garantie: 

Vrij om te stoppen zonder kosten.

WIJ VERWELKOMEN
NIEUWE MEDEWERKERS

MEER INFO